Stensen Garden Design

Uw Tuin

Een uniek stukje privé natuur. Een tuin is een rijk bezit. Een bron van rust, maar ook van leven. Om te ontspannen, om elke keer weer tot verrassende ontdekkingen te komen, maar vooral om van te genieten. In elk jaargetijde. Want een tuin heeft op elk moment zijn eigen, special charmes. En vormt daarmee een unieke weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid. Een stukje natuur van en voor uzelf.

Aangenaam

Om de tuin te realiseren die in alle opzichten bij u past, schakelt u natuurlijk een specialist in. Een die niet alleen veel liefde voor het vak en verstand van zaken heeft, maar die u ook van A tot Z een complete oplossing biedt. Precies volgens uw wensen en budget.

De beslissing

Een fantastisch vooruitzicht
Wij bieden u vele mogelijkheden in materialen en accessoires. Zo vindt u bij ons de allernieuwste trends en kleuren op het gebied van tegelwerk en bestrating. U kunt kiezen uit prachtige, modieuze accessoires die van uw tuin een trekpleister maken. Romantisch, klassiek of juist speels en modern, in elke stijl die u zich maar kunt voorstellen. En hebt u eenmaal een keuze gemaakt, dan ligt er natuurlijk een fantastisch vooruitzicht in het verschiet.

Thuis

Een tuin waarin u zich thuis voelt. Jaar in, jaar uit.
Een tuin kan elk jaar mooier worden. Dat is precies wat onze specialisten voor ogen hebben. En realiseren. Door terdege rekening te houden met een harmonieuze combinatie van verschillende soorten beplanten en de invloed die ons klimaat daarop uitoefent. Het resultaat: een tuin waarin u zich jaar in, jaar uit thuis voelt en dat is ongetwijfeld precies het geen wat u voor ogen hebt.

Oost, west…

Bij u thuis op ons best
Onze uitvalsbasis ligt in het Noord-oosten des lands. Maar ons werkterrein is heel Nederland, en zelfs daarbuiten. Samen met gerenommeerde bedrijven zorgen wij ervoor dat uw droomtuin op perfecte wijze gerealiseerd wordt. Zonder extra kosten staan we voor dag en dauw paraat om uw dromen te realiseren.

3 in 1

Alles in één hand
Hoveniersbedrijf en tuinontwerp Stensen Garden Design heeft die specialisten "in huis": Tuinontwerp (voor exclusieve tuin), Hoveniers (voor tuinaanleg; bomen beplanting en gazons) en sierbestrating (prachtige terrassen, opritten en looppaden). Natuurlijk werken deze afdelingen nauw samen, zoals bij de aanleg van omheiningen, pergola's, arcaden en vijvers. Met het ontwerp in de hand worden de zachte en harde materialen in een harmonische balans verwerkt. Maar ook afzonderlijk zijn ze krachtig inzetbaar voor een fraai resultaat.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u ideeën opdoen voor uw eigen, toekomstige tuin? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen u dan alles uitleggen over tuinaanleg, sierbestrating, onderhoud, etc. Dankzij onze schat aan ervaring kunnen wij u gedegen adviseren over tuinindeling en plantenkeuze en er een schetsontwerp van maken. Dan weet u zeker dat uw tuin straks aan al uw wensen zal voldoen. Zo kunnen we van elke tuin, hoe groot of klein ook, een speciale buitenplaats maken, passend bij uw stijl van wonen en leven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?